Helpende handen

Helpende handen

Beste ouders

Wij willen ons graag even voorstellen. (filmpje ouders – zet je volume luid)

Wij zijn het ouderteam “ De stam”,een groep enthousiaste ouders van zowel kleuter- als lagere schoolkinderen die de school net dat extra steuntje in de rug wil bieden! Een geheel vrijblijvend engagement waar alle hulp meer dan welkom is.
Iedereen doet wat hij kan/wil… Elke bijdrage, groot of klein, is voor onze werking van groot belang!

We ondersteunen de werking van de school door allerlei activiteiten (schoolfeest, ouderfuif, lampionnentocht, …) te organiseren waarvan de opbrengst integraal naar de school en onze kinderen gaat.
Maar ook praktisch, als er geklust moet worden, werken we vaak samen met de leerkrachten aan een betere school.

Eén keer om zes weken komen we samen op de vergadering om de opvolging van de geplande activiteiten en puntjes vanuit de school te bespreken. Onze activiteiten werken we verder uit in aparte werkgroepen die dan steeds info terugbrengen op de grote vergadering. Natuurlijk kunnen we met deze groep niet alle activiteiten tot een bruisend succes maken. Hiervoor rekenen we elk jaar ook op een groep van helpende handen die onze activiteiten mee ondersteunen.

Je kan je kandidaat stellen voor een specifieke activiteit of alle activiteiten. Eén ding is zeker alle hulp is welkom en we zullen je met open armen ontvangen! Je kan je hulp aanbieden via deze LINK

Voel je jezelf geroepen om mee te helpen met een fantastisch leuke groep ouders, of heb je nog vragen, laat het ons dan zeker weten. Ons e-mail adres is: stam@parkschoolmortsel.be
Facebookprofiel: stam-ouderwerking parkschool mortsel.

Alvast bedankt!
Ouderteam De STAM