Meester Kristof

Meester Kristof

L5B

Ik ben Kristof Cuyvers en ik ben geboren op 16 mei 1988. Ik was meer dan 20 jaar lid van Scouts Lint, dus dat heeft mijn leven mee bepaald. Omdat het zo fijn was om leiding te geven aan die kinderen, besloot ik om leerkracht te worden. Verder ben ik enorme fan van het Eurovisie Song Festival, Willy Sommers, De Romeo’s en Disney.

Een gezonde geest in een gezond lichaam! Ik vind het heel belangrijk om veel aan sport en beweging te doen. Daarom kom ik -als het niet regent- met de fiets naar school. Ik speel sinds enkele jaren ook tennis en doe sinds kort enkele tornooitjes mee. Spannend!

Ik speel sinds jongs af aan voetbal en besloot in 2003 om voetbalscheidsrechter te worden. Scheidsrechter zijn is een beetje hetzelfde als lesgeven, je probeert alles in goede banen te leiden. Soms moet je wel een gele of rode kaart geven, maar niet te veel natuurlijk. Ik floot al wedstrijden van Belgisch kampioen Matz Sels, Rode Duivels Romelu Lukaku en Jason Denayer, en de beroemde zanger Ian Thomas!

Ik ben supporter van Club Brugge. De sfeer is er geweldig. Ik werd grote fan toen ze soms kampioen werden en enkele mooie Champions Leaguewedstrijden speelden. (Dortmund uitgeschakeld, en in AC Milan gaan winnen.) Nu ben ik al blij als ze bij de eerste 3 eindigen. Ook naar wedstrijden van KV Mechelen en Lierse ga ik geregeld met mijn vrienden zien.

Verder speel ik ook nog zaalvoetbal bij Die SchwalbeSchweinen, een topploegje in de Lintse Zaalvoetballiga. Daar sta ik in de goal of in de verdediging. En tot slot, omdat het wel grappig en leuk is, doe ik vaak mee aan het Belgisch Kampioenschap Muurke Klop. Verder dan een vijftiende plaats geraakte ik nog niet. Blijven oefenen dus! 😉

In het vijfde leerjaar leren we verder onze Nederlandse taal uitbreiden. We gaan wat meer uitdagingen aan in de rekenles, en we leren natuurlijk ook veel leuke dingen bij wereldoriëntatie. Wat het vijfde zo spannend en tof maakt is natuurlijk Frans! We leerden onszelf al voorstellen en we kunnen al tellen tot 10. C’est formidable!  Verder gaan we natuurlijk turnen, zingen, knutselen en krijgen we op dinsdagnamiddag de godsdienstlessen. Het wordt een leerrijk jaar!